zorg interieur

zorg interieur Dat zorg interieur er vaak somber uit ziet, heeft geen goede reden. Het is juist heel erg handig om te zorgen voor een goede inrichting waar mensen zich op hun gemak voelen. Als ik kijk naar mijn eigen opa dan voelde hij zich een stuk prettiger toen hij huiselijke meubels om zich heen had dan wanneer hij in een kille omgeving terecht kwam. Dit resulteerde erin dat hij dan een stuk vaker op zijn kamer zat en niet blij was.

Opleven

Gelukkig is het interieur van de zorg instelling waar hij nu zit erg fijn. Hij voelt zich er op zijn gemak en het doet hem zelfs een beetje aan thuis denken. Hij is erg dement aan het worden, maar bij toeval staat er daar bijna dezelfde stoel als die hij vroeger in huis had. Daar zit hij dan ook graag op en je ziet hem daarbij helemaal opleven. Ik hoop ook altijd als ik er kom dat de stoel vrij is voor mijn opa om in te gaan zitten. Ik merk gewoon dat het zoveel met hem doet en dat hij zich er prettig bij voelt.

Vraag advies! zorg interieur

Ik weet bijna zeker dat mijn opa niet de enige is die daar woont, die er heel veel baat bij heeft. De sfeer die er hangt is gewoon erg prettig en dat merken ook de mensen die er werken en de gasten. Ik zou elke zorginstelling aanraden om contact op te nemen met Burobas en je te laten adviseren over de inrichting!