Paddo’s zijn hallucinogene drugs met eigenschappen die de werkelijkheid voor de persoon of zijn kijk op het leven kunnen veranderen. Voor veel mensen is dit een welgekomen oplossing, maar er worden ook veel moeilijkheden in verband gebracht met dit product en er duiken ook veel gezondheidsproblemen op bij het gebruik van deze drugs . Het feit dat er vele giftige paddenstoelen voorkomen is op zich al gevaarlijk voor de verbruiker die ze zelf gaat plukken en niet zeker is van deze die hij plukt. Het zou zeer eenvoudig zijn voor een leek om de verkeerde beslissing te nemen als hij paddenstoelen plukt en het aanwezige gif zou mogelijks een fatale afloop voor de persoon met zich kunnen brengen.

 

Magische paddestoelen zijn een van de meer populaire vormen van beschikbare drugs en dit komt omdat ze kunnen gekocht  worden of gewoon kunnen gevonden worden omdat ze groeien in de natuur. De drug geeft een hallucinogeen gevoel , hetgeen de gebruiker in een andere werkelijkheid helpt brengen. Dit resultaat is iets dat door een groot aantal mensen die drugs gebruiken, gezocht wordt , en dus zijn paddo’s dan ook zeer populair. Soms zijn ze ook wel gekend onder naam paddo’s, magische, paddenstoeltjes of amami’s (hou van mij), maar hoe ze ook genoemd worden, er zijn altijd wel een aantal mogelijke gevaarlijke bijwerkingen en gevolgen als men ze gebruikt.

 

Zoals bij alle hallucinogene drugs is het onmogelijk om op voorhand te zeggen hoe de trip zal verlopen. Omdat men net zo goed een slechte als een fijne trip kan hebben, twijfelen heel wat mensen om deze drug te gebruiken. Een probleem bij het nemen van deze drugs is natuurlijk dat de aard en de geestesstaat van de gebruiker een grote invloed kan hebben op de trip, en dus is twijfelen geen ideaal uitgangspunt.De mentale toestand waarbij men deze drugs neemt zal een belangrijke rol spelen bij het verloop van de trip en als de gebruiker dus vertrekt vanuit een verkeerd uitgangspunt zal hij meer kans lopen op moeilijkheden. Zoals bij andere gelijkaardige drugs, bestaat er ook een grote kans op flashbacks later in het leven. Dit is een bijkomend gevaar als men dit product gebruikt.

Tengevolge van een gewijzigd zicht op de werkelijkheid dat een persoon ervaart als hij paddo’s gebruikt, is het best mogelijk dat hij verkeerde beslissingen zal nemen, die hij normaal niet zou maken als hij helder van geest zou zijn en zich zou focussen op de realiteit. Als de werkelijkheid zich gewijzigd voordoet, zien de mensen niet altijd gevaar of schatten ze het niet juist in en het is dus heel eenvoudig om zichzelf in gevaar te brengen door een beslissing te nemen terwijl men aan het trippen is.
Een van de belangrijkste problemen bij de hallucinogene drug Paddo’s, is, vooral voor mensen die zelf hun paddenstoelen gaan plukken, dat er veel giftige exemplaren voorkomen. Tenzij je 100% zeker bent van wat je juist plukt, is er een ernstig gevaar verbonden met dit plukken en het vervolgens gebruiken van deze drug, en het is echt een risico dat gevaarlijker is dan sommige mensen wel zouden willen nemen. Zoals bij de meeste dingen in het leven , zijn er ook hier positieve en negatieve elementen aan deze drug verbonden, maar als het risico bestaat dat men sterft door vergiftiging, is het gemakkelijk te begrijpen dat dit voor sommige mensen te ver gaat. Dus zou het beter zijn om ze niet zelf te gaan plukken, tenzij je echt een expert bent.

 

Als de gebruiker weet dat hij psychische problemen heeft, is het wel zeer onverstandig van hem om paddo’s of andere gerelateerde producten te gebruiken. Dit omdat men weet dat ze de geestelijke gezondheidstoestand kunnen verergeren en zelfs heel slecht kunnen maken en zodoende tot meer problemen kunnen leiden. Het kan ook zijn dat de persoon doorgaans medicatie moet nemen om zijn toestand onder controle te houden en de paddenstoelen zouden wel eens slecht kunnen reageren op die medicatie.

 

Meer informatie over deze magische plant, kunt u vinden op Trufflemagic.com