Last van rimpels of een verouderde huid?  Bij microdermabrasie Amsterdam helpen ze je om een strakke en jonge huid te krijgen door de nieuwste techniek. Dus voor een stralende huid ga je naar microdermabrasie Amsterdam.

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie Amsterdam maakt gebruik van MicroSkinPolish. Dit is de allernieuwste techniek op het gebied voor een jongere en stralende huid. Het apparaat zuigt vacuüm en heeft steriele microkristallen om de dode en oude huidcellen van de huid te verwijderen. De verstopte poriën worden weer helemaal schoon, de huid wordt gereinigd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Daarnaast zal de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen een stuk actiever worden. Hierdoor zal de huid er weer jonger en stralender eruit zien. De behandelingen zijn vrijwel pijnloos.

De MicroSkinPolish apparaat die we gebruiken bij Microdermabrasie Amsterdam, is getest op veiligheid en voldoet aan alle eisen. Het product is ontworpen door een Nederlands bedrijf. Het geeft de meest effectieve Microdermabrasie behandeling die er is. Tot slot geeft het Medcos MicroSkinPolish apparaat niet één maar drie behandelingen.

Wilt u daar meer over weten? Bekijk dan onze site van Gentle Clinics bij microdermabrasie Amsterdam en dan helpen we je graag verder voor een huid die al jouw wensen voldoet.