Bent u opzoek naar een moderne huidkliniek die weet hoe het moet? Dermavisie Skinclinic is the place to be. Wij zijn een erkende paramedische praktijk gespecialiseerd in oedeemtherapie, huidtherapie en cosmedische behandelingen. Wij hebben daarnaast nog meer behandelingen zoals striae behandelingen, het verwijderen van tatoeages en acnetherapie. Wij zijn gevestigd in Wijchen, dit ligt naast Nijmegen.

Huidtherapie Nijmegen op afspraak

Bij Dermavisie Skinclinic werken wij alleen op afspraak. Wij hebben geen standaard openingstijden of dagen dat wij open zijn. Wilt u contact opnemen met deze erkende kliniek in huidtherapie Nijmegen? Neem contact op via de website. Hier kunt u een contactformulier invullen of het telefoonnummer bellen.

Littekens, huidtherapie Nijmegen

Bij Dermavisie Skinclinic verzorgen wij ook littekens. Wij kunnen bijvoorbeeld een litteken massage geven of microneedling. Dit is onder andere goed voor de doorbloeding van het weefsel. Ook doen wij aan het laseren van het litteken. Houdt er rekening mee dat wij zorgen voor vermindering van het litteken, en niet het verdwijnen hiervan. Veel zorgverzekeraars vergoeden littekentherapie. Neem contact op met uw zorgverzekeraar of kijk in de polis voor de voorwaarden over litteken behandelingen

Dermavisie voor goede zorg

Voor vakkundige en goede huidtherapie Nijmegen ben je bij Dermavisie Skinclinic aan het goede adres. Het eerste consult is altijd gratis, hier kijken wij of de behandeling goed is voor u en of het tussen ons klikt. U kunt daarna altijd nog afzien van de behandeling. Wij hebben jaren ervaring met huidtherapie en andere behandelingen. Wij werken netjes, veilig en schoon.