Slaap je slecht? Wordt je vaak niet uitgerust wakker? Kijk je overdag en met name ’s avonds nog veel op je tablet of telefoon. Dan kan dit met elkaar te maken hebben. Onderzoek heeft uitgewezen dat het blauwe licht wat onder andere tablets en telefoons uitstralen invloed heeft op je dag-nacht ritme. Van nature zijn mensen geen nachtdieren en wanneer het donker wordt zal men zich automatisch moe voelen. Het blauwe licht van telefoons en tablets verstoren dus het natuurlijk bioritme van een mens door te denken dat het overdag is, wanneer je eigenlijk wilde gaan slapen is je lichaam hierdoor dus net weer opgeladen en heeft energie over.

Wat is blaublock?

Gelukkig is voor dit probleem een oplossing gekomen in de vorm van een bril welke het blauwe licht blokkeert. Door deze op te zetten kan je gewoon werken en kijken naar je scherm, maar je lichaam ogen zullen het blauwe licht niet waarnemen en dit heeft dan dus geen invloed meer op je dag-nacht ritme. Je slaapkwaliteit gaat omhoog en je zal veel meer uitgerust wakker worden, zonder dat je hiervoor drastisch je levensstijl moet aanpassen. Deze brillen kan je aanschaffen via de website www.blaublock.nl. Hier verkopen ze brillen welke perfect aansluiten bij de moderne en technologische ontwikkelingen van de laatste jaren.

BlauBlock Computerbril ‘Business’

Ook in de ochtend en in de middag is het al verstandig om een blaublock bril te dragen om zo je lichaam een duidelijk dag-nacht ritme terug aan te leren. Zit je op je werk veel achter een computer? Dan is de blaublock computerbril business ideaal. Denk je nu? Ik ga toch niet met een gekke bril naar mijn werk, logisch. Gelukkig is dit model daar nou juist voor gemaakt. Door het fijne montuur en de licht getonte glazen is het model blaublock Computerbril Business haast niet te onderscheiden van een normale bril. Hierdoor zal niemand het gek vinden dat je op je werk met een bril verschijnt. In ieder geval niet gekker dan wanneer je met een normale bril binnen zou komen.

BlauBlock Game bril ‘Stealth’

Het model blaulock Game bril ‘Stealth’ is kwalitatief het erg hoogstaand. Zelfs binnen alle andere modellen van de website. De bril heeft alle voordelen van een blaublock bril als het gaat om het wegfilteren van het schadelijke blauwe licht. Bovendien wordt dit gecombineerd met een zeer lichtgewicht montuur. Hierdoor doet het aan als een gewone, sportieve bril. Mede door de zeer licht getinte glazen wordt het blauwe licht niet door je ogen waargenomen, maar kan je wel optimaal blijven genieten van alles wat er op het scherm verder zichtbaar is. Of je nu een artikel wilt lezen, een filmpje wilt kijken of een spel wilt spelen, het blauwe licht wordt weg gefilterd.

BlauBlock Computerbril ‘Filter’

Zit je meerdere uren per dag achter een computer of tablet dan is dit de ideale startersbril om te ervaren wat een blaublock bril voor jou kan betekenen. Het is een eenvoudig model met strak montuur en licht geel getinte glazen welke alle blauwe lichten weg filteren. Net als alle andere modellen wordt ook deze bril de volgende werkdag thuisbezorgd zonder verzendkosten. Tevens zit er altijd een beschermhoes bij waarin je de bril gemakkelijk kunt opbergen en vervoeren.