ehbo-herhalingstraining-klein-breed

Voor bij ons op het werk is het verplicht om een BHV cursus te volgen. Omdat wij samenwerken met kinderen, is het ook echt belangrijk om dit up to date te houden. Jaarlijks veranderd er van alles. Zo worden de technieken verbetert en komt er elk jaar meer informatie bij wat je moet kennen. Persoonlijk hecht ik daar ontzettend veel waarde aan, omdat je het jezelf nooit vergeet als je de desbetreffende persoon niet goed kan helpen. De basiscursus had ik 2 jaar geleden gevolgd bij veiligheids-trainingen.nl/. Het is een zeer professioneel bedrijf dat beschikt over een uitgebreide dienstverlening.

ehbo-basistraining-klein-breedEcht een aanraderehbo-incompany-breed-klein

Omdat er 2 jaar voorbij was, moest ik opnieuw op cursus. Het is een eendaagse cursus die je moet volgen. Tijdens de cursus werd ik opnieuw getest in bepaalde situaties en leerde je de nodige nieuwe trucjes. Het is vrij eenvoudig, al moet je wel goed opletten. Wat betreft de kosten is het vrij prijzig, maar dat is bij alle aanbieders. Vergeleken overige aanbieders is dit bedrijf erg voordelig. Het is daarom ook echt een aanrader om de cursussen hier te volgen. Je kan hier terecht voor de volgende cursussen:

  1. Basis cursus EHBO
  2. Herhalingstraining EHBO
  3. Basis cursus BHV cursus
  4. Herhalingstraining BHV

Verder hebben ze ook de nodige opleidingen voor brandweermannen, management en industriële trainingen. Op de website vind je een uitgebreide omschrijving van alle cursussen die worden aangeboden. Indien je vragen hebt kan je altijd contact opnemen met het bedrijf.