Jaren geleden wilde ik mijn eigen schoonheidssalon starten. Daar komt een hele hoop bij kijken, ik moest bijvoorbeeld opzoek naar een goed merk voor huidverzorgingsproducten om te gebruiken. Ik heb meerdere leveranciers van huidverzorgingsproducten benaderd, maar niets voldeed aan mijn verwachtingen. Ik vind het bijvoorbeeld erg belangrijk dat verzorgingsproducten gemaakt zijn van natuurlijke producten. Een goede vriendin vertelde mij over RAU cosmetics, ze besteld het al jaren online maar het merk is ook beschikbaar voor schoonheidssalons. Tot die tijd had ik er eigenlijk, gek genoeg, nooit eerder van gehoord. Ik heb de producten eerst online besteld en zelf uitgeprobeerd. Ik was zeer tevreden over de producten en sindsdien maak ik gebruik van RAU cosmetics producten.

Logo

Ze bieden een ruim assortiment aan van huidverzorgingsproducten

Rau cosmetics biedt een ruim assortiment  aan van huidverzorgingsproducten, waaronder lotion, peeling, crème, maskers en nog veel meer. Ze verkopen werkelijk van alles. De huidverzorging is uniek omdat er geen parabenen zijn gebruikt en omdat zij waardevolle ingrediënten gebruiken, zoals panthenol en allantoine. Doordat de huidverzorgingsproducten geen parabenen bevatten zijn deze toegankelijk voor ieder huidtype. De producten bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en ze zijn grotendeels vrij van PEGs en kleurstoffen.

Creme

Kwalitatief hoogstaande producten voor een scherpe prijs

Mijn klanten zijn erg blij met de producten die ik aanbiedt. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Ik kan iedereen aanraden om gebruik te maken van RAU cosmetics, voor jezelf maar ook als je je eigen schoonheidssalon wilt starten.

gezichtscreme