Omdat ik opzoek was naar een herenkapper Amsterdam, kwam ik terecht bij Styles Haarverzorging. Deze kapperszaak is in Amstelveen, maar heeft veel klanten uit de regio. Dit komt omdat dit een van de weinige Barbier kappers is. Ook de klantvriendelijkheid staat bij deze onderneming hoog in de vaandel. Hierdoor maakte ik online een afspraak met dit bedrijf. Snel kreeg ik al een bevestiging van de afspraak en ik kon niet wachten om geknipt te worden door deze herenkapper bij Amsterdam.

kapperszaak

Mijn baard ook laten scheren

Toen ik bij de herenkapper bij Amsterdam aan kwam, werd ik vriendelijk geholpen door de eigenaar van Styles Haarverzorging. Je merkte meteen dat hij veel ervaring had en dat hij wist wat de laatste modetrend is. Zo vroeg hij mij eerst wat ik zelf in gedachten had, mij maakt het meestal niet heel veel uit als het maar trendy is. Deze kapper wist precies wat ik bedoelde en ging aan de slag. Omdat ik mij al een paar dagen mijn baard niet had geschoren, liet ik dit meteen ook doen bij hen. Dit was voor mij een hele ervaring maar zou het zeker vaker doen. Wat een ontspanning en het is zeer goed gedaan.

Als ik vrienden van mij tegen kom, willen zij weten waar ik mij heb laten knippen. Ik vertel zij dan dat ik dit bij deze onderneming heb laten doen en dat zij zeker ook een afspraak moeten maken. Tips zijn er om te delen, daarom geef ik het ook aan jullie door.

Kapper