Online drogisterij

Tegenwoordig kan je na genoeg alles online wel bestellen. Vaak zie je dat verzorgingsproducten online bestellen lastiger blijkt dan nodig. De online drogisterij van Boerhaave drogist is een super fijne drogist die hun brede assortiment nu ook online beschikbaar heeft gesteld. De online drogisterij van Boerhaave is minstens zo goed en handig als hun filiaal. Bestellen dus!

online drogist 2

Assortiment

Het prettige aan de online drogist is dat het online assortiment exact hetzelfde is als in de winkel, en je dus makkelijk jouw vaste producten in huis kan halen, zonder daadwerkelijk je huis uit te hoeven. Dit is natuurlijk ontzettend handig en fijn, en voor iedereen verdeeld over heel Nederland geschikt. De service van het online bestellen is net zo goed als de klantvriendelijke service die al jaren in de winkel verleend wordt. Dit is precies waar ik naar op zoek ben als ik een goede webshop zoek. Deze webshop is betrouwbaar en snel met verzenden, ideaal dus.

online drogist 3

Contact

Wanneer je vragen hebt, opmerkingen of misschien wel een klacht is de winkel makkelijk te bereiken. Je kan op de website van de winkel een contactformulier invullen en de winkel neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Dit gaat ontzettend snel en zo is je vraag snel en goed beantwoord. Ook kan je natuurlijk zelf even bellen of langs gaan in de winkel. Hier zal een medewerker graag je vragen beantwoorden en je helpen waar dat nodig is. Ik kan de webshop zeker aanraden, ik ben erg tevreden!

online drogist 4