Een liquid facelift is nog niet bij iedereen bekend. Toch wordt dit het moderne alternatief van de traditionele facelift genoemd. Het is zeker goed om je dus daar eens wat meer in te verdiepen. Zo zitten er verschillende voordelen aan een facelift op deze wijze. Het is dan wel goed om te weten hoe je het moet aanpakken. Het gaat om drie behandelingen aan verschillende zones van het gezicht. Daarbij wordt gekeken naar wat voor de huid nodig is. Dit is voor ieder mens weer anders. Middelen zoals fillers en spierontspanners spelen een belangrijke rol.

Facelift zonder operatie

Het eerste voordeel van een liquid facelift is dat daarmee de chirurgische ingreep tot het verleden behoort. Voorheen was dat de enige manier om een facelift uit te voeren. Echter door bijvoorbeeld Betan Clinics is het nu mogelijk om gelijke resultaten te bereiken, zonder te snijden. Het is vooral interessant om de huid aan te pakken op deze manier. Het is zelfs zo dat voor een groot deel van de behandeling niet eens een verdoving nodig is. Buiten het inbrengen van de fillers bij de lippen. Ook dit is een belangrijke reden om ervoor te kiezen.

Het hele gezicht behandelen

Wie kiest voor de liquid facelift, kiest ervoor om het gehele gezicht te behandelen. Dit staat dus gelijk aan een volledige facelift. Andere soorten behandelingen richten zich vaak bijvoorbeeld alleen op de rimpels. Dit is echter slechts een deel van het probleem. Het is natuurlijk altijd beter om het hele gezicht in één keer aan te pakken. Zo ziet het er natuurlijk uit. Daarbij kan je er dan ook zeker van zijn dat je er weer vitaal en jong uit gaat zien. Met deze aanpak blijf je lekker fris. Dat is ook een belangrijk voordeel te noemen.

Liquid facelift: geniet lang van het resultaat

Het laatste voordeel is dat een liquid facelift langdurige werkt. Het is namelijk zo dat deze ingreep tot wel 5 jaar zijn werking kan behouden. Dat komt natuurlijk ook door de aanpak. Doordat niet alleen naar de rimpels wordt gekeken, maar naar het geheel, is er veel meer mee te bereiken. Het gezicht krijgt zijn volume weer terug. Daardoor gaat het er weer uitzien zoals het er ooit uitzag. Het is zelfs flink meer dan bij een behandeling met botox het geval is. Die is vaak na enkele maanden alweer uitgewerkt. Dat is wat ook meeweegt voor jou.