Uw gebit is uw visitekaartje. Het is daarom van belang uw tanden goed te onderhouden en te verzorgen. Heeft u een tandarts in Utrecht nodig? Maak kennis met Staalwijk Tandarts. U kunt in deze moderne praktijk terecht voor diverse behandelingen zoals kroon- en brugwerk, wortelkanaalbehandelingen, implantaten, esthetische tandheelkunde, mondhygiëne, parodontitis en hypnose. Voor welke behandeling u ook komt, uw wensen staan altijd centraal. Voor iedereen wordt genoeg ruimte ingepland om alles uitgebreid met u te bespreken indien dat nodig is. In Staalwijk Tandarts vindt u de tandarts die u nodig heeft.

Voordelen Staalwijk Tandarts Utrecht

Persoonlijke aandacht staat voorop bij Staalwijk Tandarts. Er wordt enkel gebruik gemaakt van klinisch bewezen materialen. Vooraf wordt de behandeling besproken en ook de kosten worden voor u in kaart gebracht. Dat is nog niet alles, kiezen voor Staalwijk als uw tandarts in Utrecht brengt nog andere voordelen met zich mee. Hier zijn ze namelijk gespecialiseerd in het behandelen van mensen die angst voor de tandarts hebben. Dankzij hypnosetechniek wordt ervoor gezorgd dat patiënten op een veilige en geruststellende manier behandeld worden. Het begint als aanvulling op de algemene relaxatie. Verschillende therapeutische opties zijn mogelijk: pijn en angstreductie, specifieke ontspanning en het behandelen van fobische klachten

Implantologie en endodontologie

Staalwijk biedt diverse specialismen onder één dak. Voorbeelden daarvan van implantologie en endodontologie. Mist u een of meerdere tanden uit uw gebit? In veel gevallen is het plaatsen van implantaten dan de beste oplossing. Dit wordt altijd volgens actuele wetenschappelijke standaarden uitgevoerd. Binnen endodontologie ligt de focus op de wortels, tanden, kiezen en het kaakbot. Heeft u problemen met uw tandvlees? Hier helpt Staalwijk u graag bij. Ze vertellen u hoe tandbederf en ontstekingen voorkomen kunnen worden.

Direct een afspraak maken bij Staalwijk Tandarts

Wilt u kennismaken met deze tandarts in Utrecht? Bezoek de website en vul het contactformulier in of neem direct telefonisch contact op. De eerste afspraak bestaat uit een kennismaking en controle van uw gebit. De tandarts bekijkt samen met u uw tandheelkundige geschiedenis. Staalwijk Tandarts is iedere maandag tot en met woensdag geopend van 8:00 uur tot 21:00 uur, op donderdag van 8:00 uur tot 21:00 uur en op vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.