Tandarts in de Reeshof

Tandarts in de ReeshofOnlangs had ik mijn eerste behandeling bij de tandarts in de Reeshof. Ik heb mij hier nog niet zo lang geleden ingeschreven, dus dit was mijn eerste behandeling bij deze praktijk. Wel heb ik gelukkig een kennismakingsgesprek gehad dus ik kende mijn tandarts al een beetje. Ik kan deze tandarts van harte aanbevelen want ik word altijd hartelijk ontvangen en er wordt goed naar me geluisterd. Ik heb niet zulke goede ervaringen met voorgaande tandartsen dus dit was voor mij echt een verademing.

Deze tandarts in de Reeshof stelt je gerust

Een behandeling bij de tandarts is eigenlijk nooit een pretje, maar kan wel zo aangenaam mogelijk worden gemaakt. De tandarts speelt hierin natuurlijk een grote rol door je goed te informeren en gerust te stellen tijdens de behandeling. Ik kan over deze tandarts in de Reeshof dan ook alleen maar positief zijn. Ik had geen fijne behandeling, ik moest namelijk een wortelkanaalbehandeling ondergaan, maar dit ging me gelukkig goed af. Ik wist van tevoren wat ik kon verwachten, hoelang het zou gaan duren en ook hoe de verdoving in zijn werk ging. Ik kwam dus niet voor verrassingen te staan en wist ook dat ik waarschijnlijk na de behandeling nog klachten zou kunnen hebben. Gelukkig was dit na een paar dagen al weg en had ik eigenlijk nergens meer last van. Dit lijkt mij een teken dat de tandarts de behandeling zeer netjes heeft uitgevoerd!

Tandarts in de ReeshofGespecialiseerd in allerlei behandelingen

Tandartspraktijk Vroegh & Yoe is echt een aanrader wanneer je een tandarts in de Reeshof zoekt. Ze zijn gespecialiseerd in tandheelkunde en dat betekent dat je hier voor alle behandelingen terecht kunt. Denk bijvoorbeeld aan het zetten van kronen of bruggen, kindertandheelkunde, bleken en ook kunnen ze je helpen bij tandvleesproblemen. Eventueel kun je doorverwezen worden naar een gespecialiseerde mondhygi├źniste. Zij helpen je om je gebit goed schoon en gezond te houden.