Willen we het niet allemaal? Een mooi, wit en gaaf gebit waardoor we ongestoord kunnen glimlachen zonder ons zorgen te hoeven maken over de reactie van omstaanders? Niets zo erg als je glimlach te moeten verbergen.

Bij Tandarts Vlijmen stelt een team van specialisten alles in het werk om je dat mooie en gave gebit te geven.

Een team met een missie

Een goed en mooi gebit begint reeds op jonge leeftijd. Met die opvatting werkt het team uitgebreid aan sensibilisering bij kinderen en jongeren. Het goed onderhouden en verzorgen van het gebit gecombineerd met regelmatige tandartsbezoeken, kan immers veel problemen op latere leeftijd voorkomen. Vandaar dat hierop bijvoorbeeld op scholen sterk ingezet wordt.

Een team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten staat elke dag opnieuw paraat om iedere patiënt de best mogelijke mondzorg en behandelingen aan te bieden. Door de hoge kwaliteit aan tandheelkunde en de doorgedreven vakkennis en ervaring, kan ieder probleem professioneel en duurzaam worden aangepakt. Jij hoeft nooit je glimlach te verliezen omwille van een slecht gebit.

Iedere tandarts heeft zijn eigen specialiteiten waardoor nauw wordt samengewerkt om tot een optimaal resultaat te komen. Iedere patiënt die een behandeling ondergaat, wordt bovendien ook uitgebreid geïnformeerd over de mondzorg na de behandeling. Door een strikte opvolging kunnen problemen vaak in een vroeg stadium opgespoord en behandeld worden waardoor ingrijpende behandeling slechts in uitzonderlijke gevallen dient te gebeuren. Voorkomen is immers steeds beter dan genezen.