tanden bleken

Je tanden bleken zorgt voor een stralend witte glimlach, dat geeft natuurlijk zelfvertrouwen. Veel mensen hebben last van verkleurde tanden terwijl ze graag mooie en witte tanden willen hebben. Je gebit laten bleken is een zeer goede keuze als je onzeker bent over je verkleurde tanden. Bij Witgebit Nederland, de bekendste tandenbleker van Nederland, kan je terecht voor tanden bleken. Lees hieronder meer over hoe het tanden bleken werkt.

Hoe werkt tanden bleken?

Bij Witgebit Nederland werken ze op basis van zonnebloemolie en kokosnootolie. Het tanden bleken is dan ook 100% veilig en niet schadelijk voor je gebit. Door gebruik van natuurlijke oli├źn wordt de hardheid van het glazuur niet aangetast. Tijdens het bleken vindt er wel een hele lichte demineralisatie plaats. Er worden bouwstoffen aan het glazuur onttrokken, maar dit effect is zo minimaal dat het glazuur vanzelf binnen 24 uur hersteld is. Na een behandeling is er al zichtbaar resultaat, afhankelijk van het resultaat dat je wilt zijn er meer behandelingen nodig.

Redenen om te kiezen voor tanden bleken

Er zijn veel redenen te bedenken om je tanden te laten bleken. Hieronder hebben we een aantal redenen voor je verzameld.

  • Wit gebit. Een stralend wit gebit is natuurlijk waar we het allemaal voor doen. Stralend witte tanden geeft je meer zelfvertrouwen, waardoor je zelfverzekerd je tanden durft te laten zijn als je lacht.
  • Pijnloze behandeling. Een behandeling voor het bleken van je tanden is bijna altijd pijnloos. In sommige gevallen kan het tandvlees of de lippen pijnlijk zijn, maar voor bijna iedereen is tanden bleken pijnloos.

Relatief goedkoop. Als je kijkt naar het effect van witte tanden op je uiterlijk is een behandeling relatief goedkoop. Voor een klein bedrag krijg je een stralend wit gebit en meer zelfvertrouwen.