skinfitness

Maak een afspraak bij de Schoonheidsspecialiste in Arnhem. Ken jij ook dat gevoel dat jouw gezicht als schuurpapier aan voelt. Helemaal met dit gure weer is er geen land mee te bezeilen. Inmiddels heb ik al meerdere smeersels erop gedaan, in de hoop dat het weer een beetje zachter aan gaat voelen. Helaas geeft dit niet het gewenste effect en is het na een uurtje alweer nodig om te gaan smeren.

Huidtherapie

Doordat ik er genoeg van had om steeds mijn gezicht in te moeten smeren, ben ik op het internet gaan zoeken. Vrij snel kwam ik bij Rein Arnhem terecht en hier heb ik een afspraak gemaakt.

Afspraak bij de schoonheidsspecialiste in Arnhem

Vaak wanneer ik voor het eerst ergens naartoe ga, ben ik altijd op zoek naar recensies. Ook deze keer ben ik op zoek gegaan hoe andere mensen hun behandelingen hier hebben ondervonden. De vele positieve reacties maakte mij rustiger. Helemaal nu ik wist hoe anderen hier over hun mening gaven.

Rein skin en beauty

De behandeling was inderdaad geweldig. Ik heb een schoonheidsbeleving  meegemaakt waar je u tegen kan zeggen. Behalve het ontspannen gevoel is mijn huid een stuk gladder en ziet er mooi uit. Zelf hoef ik er nu geen zalf meer op te smeren en dat is helemaal fijn.

Geweldige behandelingen

Rein Skin & Beauty specialiseert zich op de structurele huidverbetering. Ieder mens is anders en heeft ook een ander soort huid. Daarom is het belangrijk om eerst een goed behandelplan samen te stellen voordat de behandeling plaats gaat vinden. Hierna wordt pas de behandeling gestart.

Na elke behandeling voel ik mij als herboren. Een stralende huid, die er stukken jonger uitziet en hierdoor voel ik mijzelf ook beter. Wil jij dit zelf ook ervaren, maak dan snel hier een afspraak.