bedrijfskleding

110Als ondernemers in de zorg weten we allemaal hoe belangrijk hygiëne is voor zowel jouzelf als werker, die in contact staat met allerlei uiteenlopende cliënten, als voor de bescherming van de cliënt zelf. Ik adviseer dan ook altijd aan bijvoorbeeld fysiotherapeuten, aan thuiszorgers en andere gezondheidsinstellingen om te kijken naar de talloze mogelijkheden die er zijn voor eigen bedrijfskleding bedrukken bij Max Bedrijfskleding.

Diverse mogelijkheden in het bedrukken van bedrijfskleding

105Daarmee zorg je overigens niet enkel voor een goede hygiëne van zowel cliënten als medewerkers maar ook voor een onderscheidende beeldtaal. Laat je je bedrijfskleding bedrukken, dan zend je daarmee tevens een helder signaal uit, een helder onderscheid tussen zorgende en verzorgde. Ik denk dat dat in deze sector echt van belang is. Als verpleger merk ik dat dagelijks en ik ben zeer blij dat mijn eigen werkgever heeft gekozen voor een inderdaad zeer heldere beeldtaal.

106Zelf ben ik onlangs eens op onderzoek uitgegaan en kwam ik erop uit dat je bij Maxilia en, specifieker, het onderdeel Max Bedrijfskleding, het beste terecht kunt voor opdrachten als deze. Geen wonder ook, want zij bieden je diverse mogelijkheden. Niet alleen is het te bedrukken assortiment zeer groot, variërend van overalls, jassen en regenkleding, polo’s en t-shirts, reflectiekleding, overhemden en broeken, maar ook hebben als deze verschillende groepen weer veel mogelijkheden bínnen dat assortiment. Ik heb eens naar enkele t-shirts gekeken voor mijn broer, die een eigen fysiopraktijk begint en toen viel me op dat je deze al vanaf een euro kunt bestellen. Erg prettig vind ik bovendien de mogelijkheid dat je een kleinere oplage, al vanaf een stuk, kunt laten bedrukken, en ook dat je de bestelling met extra spoed kunt laten uitvoeren en je ‘m dan al binnen drie dagen binnen hebt.