Zowel als je opzoek bent naar de juiste meditatie sessies om je stress te behandelen, of je meer begrip wil hebben over waarom je bepaalde beslissingen neemt. Kan je bij Innerlijke Kracht wat vormen van coaching en therapie vinden die je met zulke kwesties kunnen helpen.

Innerlijke Kracht is een bedrijf die training en coaching aanbiedt voor mensen die opzoek zijn naar hun ware zelf. Ze focussen op het boosten van zelfvertrouwen, gezondheid, energie, relaties en het lichaam onder andere aspecten die ze behandelen.

Foundation Class

Een van de klassen die Innerlijke Kracht aanbiedt is Foundation Class. Dat is een vorm van meditatie geconcentreerd in het gevoel van zelfvermogen te stijgen voor ieder die er aan mee doet. Foundation Class is gebaseerd op de fundering van een persoon, dus de opsom van alle ervaringen, gevoelens, gedachtes en ideologie dat iemand meemaakt. Daardoor werken zij aan het veranderen en verbeteren van de basis van iemand. Met deze vorm van therapie word er vanuit gegaan dat het individu keuze heeft, alles mogelijk is, weet dat ie de bron voor verandering is, en dat het belangrijk is om zelf bewust te zijn.

Het is niet vreemd om te voelen dat je niet je maximale potentie beleeft. Of om jezelf n iet te herkennen in je acties, je beslissingen of je gedachtes. Daarvoor kan je alleen er aan werken door te kijken en analyseren van je fundering. Door goed naar de basis van je persoonlijkheid te kijken kan je de weg naar en verbeterde zelf vinden.

Wat is HSP?

HSP staat voor Hoog Sensitief Persoon. Zo een iemand heeft een gevoeliger zenuwstelsel dan gemiddeld. Daardoor komen er heel veel indrukken en prikkels tegelijk binnen en word het allemaal te druk. Innerlijke kracht biedt daarvoor een cursus om die mensen te helpen met hun overgevoeligheid maar ook met het begrijpen van hun manieren.