Het zien van grafmonumenten is voor vele een manier om een passend gedenksteen te realiseren. De een wilt het “levendig” en geliefd houden en de ander kiest voor een standaard steen. Maar hoe kies je nu een steen voor je dierbare? Het is te begrijpen dat je hier nooit op zit te wachten, toch is het belangrijk om hier wel stil bij te staan.

grafmonumenten

Nadat mijn oma kwam te overlijden was iedereen intens verdrietig. De rots in onze familie was weggevallen en dat kon je meteen merken. Ook nadat de uitvaart was geweest bleven de tranen stromen. Echter was het op een gegeven moment de hoogste tijd om een gedenkwaardige steen te realiseren voor onze oma. Toch zaten wij hier niet op te wachten om hier fors voor te moeten betalen. Het moet natuurlijk wel realistisch blijven voor ons allemaal.

De grafmonumenten bekeken

Zo ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die een ruime keuze heeft. Bovendien is het belangrijk dat de grafmonumenten ook te zien zijn. Zo kun je met je eigen ogen bekijken of dat het bij de dierbare past. Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik terecht gekomen op de website van natuursteenmiddenbrabant.nl. Hier merkte ik meteen dat zij weten hoe dat een grafmonument hoort te zijn en dat voelde wel prettig. Uiteindelijk zijn wij met de gehele familie erheen gegaan en konden wij onze wens bespreekbaar maken. Nou ja, niet zozeer onze wens maar die van onze oma. Zij wilde maar al te graag een vrolijke gedenksteen hebben waar wij om moeten lachen.