orthopedisch manueel therapeut

Een orthopedisch manueel therapeut kan iemand helpen bij een breed spectrum aan klachten. Het kan erg vervelend zijn om langdurig met een klacht door te lopen. Het kan een klacht vaak alleen maar verergeren. Daarom is het dan ook verstandig om eens een afspraak te maken voor therapie. Onlangs had ik heel erg vaak last van mijn nek en rug. Ik was te eigenwijs om naar de huisarts te gaan en hoopte dat deze pijn vanzelf zou ophouden. Dat ging het niet, daarom ben ik op het internet gaan kijken waar mij klacht vandaan kon komen. Zo kwam ik terecht op de website van: Hierhebikpijn.nl.

orthopedisch manueel therapeut

 

Goede orthopedisch manueel therapeut

Op deze website las ik dat er ook behandelingen waren voor mijn klachten, waarvoor ik geen verwijsbrief van mijn huisarts nodig had. Op deze website kan er worden gezocht naar een geschikte behandelaar bij jou in de buurt. Zo vond ik er één met een locatie bij mij in de woonplaats. Daarmee heb ik contact opgenomen en ik kon gelukkig snel terecht. Eerst had ik een intake gesprek gehad zodat de behandelaar wist welke klachten ik had. Daarna heb ik een aantal behandelingen gevolgd en mijn pijn is bijna weg.

orthopedisch manueel therapeut

Behandelingen door de orthopedisch manueel therapeut

Jij kan voor een aantal behandelingen terecht voor deze therapie. Hierbij kan jij denken aan:

  • Klachten in gewrichten
  • Lage rugklachten
  • Nek- en schouderklachten
  • Hoofd- en nekpijn
  • Klachten in de rug
  • Kaakklachten

Wanneer jij ook op zoek bent naar een orthopedisch manueel therapeut, dan raad ik jou aan om deze website eens te bezoeken.