Wij hebben onlangs een jonge kitten in ons gezin verwelkomt, op sterk aandringen van de kinderen hebben we toch maar een kat aangeschaft. Mijn vrouw en ik hebben beide in onze jeugd genoten van het gezelschap van deze gezelligheidsdieren, en wij wilden onze kinderen hetzelfde genot bieden, vandaar de komst van deze nieuwe aanwinst van het gezin! Gelukkig hadden vrienden van ons toevallig een nestje met kittens, de aanschaf was dus geen probleem en er was genoeg keuze! Binnen de kortste keren zaten wij weer in de auto terug naar huis met een kattenbak op de achterbank! Eenmaal thuis aangekomen lieten we hem is goed rondkijken, hij leek het erg naar zijn zin te hebben, maar er was duidelijk nog wat opvoeding nodig! Hij was meteen erg speels en alles wat op zijn pad kwam moest even aangeraakt worden, dit is volkomen normaal voor jonge katten en gaat met de tijd wel weg. Jammer genoeg heeft onze nieuwe kat ook onze zijden kussensloop gevonden, met de nodige scheuren tot gevolg! Toen we dit zagen hebben we hem natuurlijk meteen streng toegesproken, maar dat brengt de zijden kussensloop nog niet terug. Nu moesten we snel op zoek gaan naar nieuwe zijden kussenslopen, anders zou het een lange nacht worden! Zoals meestal de oplossing blijkt te zijn in deze moderne tijd begonnen we meteen te zoeken op de wondere wereld van het internet. Na een lange zoektocht naar aanbieders van zijden kussenslopen werd onze aandacht dan toch gegrepen door de website van satinsleepers.nl, het originele websitedesign greep meteen de aandacht op een zeer positieve manier! Ook het uitgebreide aanbod van zijden kussenslopen is ongeëvenaard onder de concurrentie op dit gebied, ze bieden alle kleuren van de regenboog in alle afmetingen die u zich maar kan wensen! De originele website biedt alle info die we nodig hadden, waaronder leuke extra’s zoals media-aandacht, verkooppunten en product reviews! De website was makkelijk en snel te navigeren en het originele design had binnen de kortste keren de aandacht te pakken! Satin sleepers is zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een zijden kussensloop!

De aanbieder van uw zijden kussensloop

Uiteraard gingen wij na het zien van deze opvallend mooie website meteen op bestellen over, ook konden we op de website precies zijn waar verkooppunten in de buurt zijn! Wij maakten onze keuze uit het uitgebreide assortiment en het product werd erg snel geleverd, voor een zeer goede prijs voor een zijden kussensloop! Zelfs de klantenservice werkte vlekkeloos, wij kregen snel en professioneel reactie op onze vragen!

Meer informatie?

Bent u opzoek naar meer info over dit geweldige bedrijf alvorens u met hen in zee gaat? Neem dan een kijkje op één van de volgende plekken:

  • Op de website satinsleepers.nl, bekijk het hele assortiment en nog veel meer
  • Neem contact op met de klantenservice doormiddel van de gegevens op de website voor persoonlijk contact
  • Lees de celeb of de mediapagina van de website voor een interessante inzage in het bedrijf

Wij hopen dat u net zo zal genieten van uw zijden kussensloop van satinsleepers als wij dat hebben gedaan.