Een vriendin van mij moest laatst een soa test kopen, ze was er achter gekomen dat haar ex een SOA had en wilde zichzelf ook laten testen. Gelukkig had ze zelf geen klachten maar omdat ze op dat moment net aan het daten was met een andere man besloot ze om voor de zekerheid zich zelf te laten testen. Ze wilde zich niet via de huisarts laten testen maar ze wilde het zelf doen. Een soa test kopen was dus onze missie. We kwamen erachter dat een soa test kopen mogelijk was via de site soazelftester.nl. De naam zegt het zelf al: een soa test kopen is gewoon mogelijk daar. U kunt een compleet pakket kopen zodat alle SOA’s worden getest, Dan kunt u zichzelf laten testen op drie verschillende SOA’s. Er is ook een basispakket mogelijk en dan wordt u op 2 SOA’s getest. U kunt zich ook alleen op chlamydia, gonorroe, trichomonas, syfilis, HIV, herpes en hepatitis B laten testen apart. Als u het pakket vandaag besteld heeft u het morgen al, discreet weliswaar, in huis. De testen zijn helemaal pijnloos en het is heel makkelijk om te doen. Als u vragen online heeft kunt u chatten met een medewerker die al uw vragen zal beantwoorden. De testen zijn betrouwbaar en binnen 10 minuten heeft u de uitslag al, dit duurt natuurlijk bij een huisarts een stuk langer. Op de site staan ook video’s met een handleiding over hoe u de test bij uzelf dient af te nemen. Er staat veel informatie op de site over waar u op moet letten, er staan vragen op waar u rekening mee dient te houden. Het is anoniem, u doet het veilig vanuit huis, de symptomen van een SOA staan op de site vermeld en ze zijn ook nog eens marktleider op het gebied van medische professionaliteit en effici├źntie. De producten dienen te voldoen aan strenge Europese eisen voor de ISO-standaard. Via de klantenservice kunt u nog meer informatie opvragen of vragen stellen waarop u nu het antwoord misschien nog niet heeft. De uitslagen kunt u via het uitslagenportaal inzien met uw eigen persoonlijke inlogcode.

Moet u ook een soa test kopen?

Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Zij verkopen SOA test pakketten van een hoogwaardige kwaliteit en die ook nog eens voldoen aan een bepaalde standaard. Ik ben blij dat mijn vriendin het op deze manier heeft kunnen doen en gelukkig is ze negatief getest en kan ze veilig door met haar nieuwe, lieve partner. De service was heel netjes, discreet en de test werd snel geleverd.

Interesse in de pakketten van dit bedrijf?

Lees de info dan eens goed door op de site, want:

  • Ze bieden diverse SOA testen aan
  • Ze bieden ook pakketten aan
  • Binnen 10 minuten heeft u de uitslag al binnen via een persoonlijke inlogcode

Schaamt u zich niet, als dit moet gebeuren dan moet het gebeuren en dan is het goed om het via deze site te doen. We zijn erg tevreden over dit bedrijf.