Ik vond het vroeger altijd al heel erg leuk om mezelf op te maken met de make-up van mijn moeder en het dan aan iedereen te laten zien. Het was natuurlijk toen nog helemaal niet goed en het zag er waarschijnlijk ook echt niet uit, maar ik weet gewoon nog hoe leuk ik het altijd vond om dat te doen en dat is dan ook niks veranderd. Ik ben nu namelijk nog steeds echt de grootste fan van make-up en het liefste ben ik er echt gewoon de hele tijd mee bezig. Er zijn vast mensen die me er veel te jong voor vinden, al helemaal met de hoeveelheid die ik draag, maar ik vind het gewoon heel erg leuk om te doen. Ik wil ook eigenlijk altijd wel de nieuwste producten hebben, zodat ik alle dingen kan doen die influencers ook altijd met hun make-up doen. Ik spaar dan ook altijd om gewoon nieuwe make-up te kopen, omdat ik weet hoe leuk ik het vind als er een keertje weer wat nieuws in de winkel ligt. De laatste tijd wil ik echt heel erg graag het merk nouveau contour eens uit proberen, want ik zie hier heel erg veel goede dingen van op het internet. Ik besloot laatst dan ook maar op internet te kijken waar ik producten van nouveau contour zou kunnen kopen. Na een tijdje gezocht te hebben naar producten van nouveau contour kwam ik op de site shop.nouveaucontour.com terecht en daar was ik eigenlijk gelijk al heel erg enthousiast over. Op deze site hadden ze voor mijn gevoel echt alle producten van nouveau contour en dit was voor mij echt helemaal perfect. Ik zag gelijk de dingen van nouveau contour die ik altijd op instagram voorbij zag komen en ik kon eigenlijk echt niet wachten om het te kopen en het uit te proberen. Ik ben heel erg blij dat ik op deze site terecht ben gekomen en ik heb hier echt de beste producten van nouveau contour kunnen vinden. Ik kan echt niet wachten om straks alle producten van nouveau contour uit te proberen als ze binnen zijn gekomen.

Ik heb op deze site heel erg veel producten van nouveau contour besteld en ik kan echt niet wachten om ze allemaal uit te gaan testen

Ondertussen zijn alle producten binnen en ik ben dan ook al de hele week druk met het uittesten van alle producten. Ik vind het echt geweldig om elke ochtend nu mijn make-up met deze producten te doen, want de kwaliteit is echt heel erg goed. Ik kan niet wachten om later nog veel meer producten van nouveau contour aan te schaffen.

Ik heb nu echt hele goede make-up dat ik dagelijks kan gebruiken

Heeft u ook interesse in dit product, dan kunt u:

  • Even naar de site shop.nouveaucontour.com surfen
  • Het aanbod op de site bekijken
  • Kijken of ze ook uw favoriete producten verkopen

Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit van de producten van dit bedrijf en ik raad deze site aan iedereen aan