box_trance_heal

zon-handenDe laatste tijd had ik op verschillende plekken in mijn lichaam onverklaarbare pijn. Op mijn werk zat ik soms achter de computer en dan had ik er ineens last van. Nadat ik verschillende doktoren had bezocht die mij allemaal niet verder konden helpen was ik ten einde raad. Deze pijnen waren ontzettend vermoeiend en ik functioneerde niet meer helemaal goed.

De oplossing

Het frustreerde mij zo erg dat ik niet wist wat er met mij aan de hand was. Op een gegeven moment ben ik maar zelf online opzoek gegaan naar mogelijke verklaringen. Na het internet wat afgezocht te hebben, kwam ik op een forum van mensen die dezelfde klachten als ik hadden. Al deze mensen waren al weggestuurd bij de dokter, omdat deze niks kon betekenen.

Een iemand schreef dat zij de oplossing had gevonden. Trance healing zou de oplossing van haar klachten zijn geweest. Omdat ik ten einde raad was besloot ik hier meer informatie over op te zoeken. De informatie die ik daarna vond was ontzettend interessant.

logo-esdiTrance healing leek mijn laatste hoop en daarom ben ik opzoek gegaan naar een therapeut. Via het internet ben ik terecht gekomen bij Esdi V.O.F. Deze therapeute had allemaal positieve reacties over haar trance healing an daarom heb ik contact opgenomen voor een afspraak.

Er zouden meerdere behandelingen nodig zijn, maar na de eerste behandeling heb ik gelijk verschil gemerkt. Het is ontzettend fijn dat ik waarschijnlijk de oplossing heb gevonden voor mijn probleem. Op dit staan er nog een paar behandelingen op de planning. Hoe zij het doet, dat begrijp ik niet helemaal, maar dat het werkt weet ik zeker!