Pennen met opdruk

Praktisch elke maand kunnen wij wel weer opzoek naar nieuwe pennen met opdruk. Dit naar aanleiding dat het “gratis” bij ons op de toonbank ligt én mensen dit zo mee mogen nemen. Met grote getallen wordt het dan ook meegenomen waardoor wij geregeld nieuwe nodig hebben. Op zich vind ik het aanschaffen van nieuwe pennen niet erg, je weet immers zeker dat hier gebruik van gemaakt wordt. Echter zijn wij druk opzoek naar een ander bedrijf die het wat voordeliger kan realiseren voor ons. Door eens goed op het internet te zoeken, zijn wij terecht gekomen bij Maxilia.

Pennen met opdruk

Ruim assortiment

Maxilia biedt de mogelijkheid om pennen met opdruk te realiseren. Uiteraard heb je hier alsnog de keuze uit verschillende pennen. Ga jij namelijk voor de standaard pen met opdruk of zoek je naar de wat luxere uitvoering hiervan? Kortom, de pennen laten bedrukken is hier zeer zeker mogelijk.

Pennen met opdruk

Meer dan een pen!

Een pen laten bedrukken lijkt erg “goedkoop”, echter ben ik wel van mening dat je met een bedrukte pen meer kan bereiken als dat je denkt. Pennen wordt door vrijwel iedereen gebruikt, ongeacht welk beroep je ook uitoefent. Door hiervoor een pen te laten bedrukken met jouw logo zal het uiteindelijk gezien worden. Hiermee bereik je een breder publiek welke vervolgens geinteresseerd is in jouw onderneming. De kosten welke zij hanteren past in ieder zijn budget, je bent namelijk vrij om te kiezen welke pennen je wenst te laten bedrukken. Al met al ben je bij Maxilia zeer zeker aan het juiste adres!