Sporten, gezond zijn én je gezond voelen bepalende factoren die ervoor zorgen dat je je lekker in je vel zit. Iedereen weet dat bewegen zorgt voor het vrijmaken van happy hormones. Toch is het voor veel mensen een opgave om een paar keer per week hun sportkleding aan te trekken en te bewegen.

Voor deze mensen zijn er motiverende apps die je helpen om te sporten. Zo zijn er veel apps die 7-minute workouts aanbieden. Deze work-outs zijn high intensity waardoor je in zeven minuten net zo intensief sport als wanneer je een half uur zou sporten. Doe dit twee keer per dag en je zit goed!

Daarnaast zijn er veel sport apps die je inspanning bijhouden, zo kan je tijdens verschillende activiteiten zien hoeveel calorieën je hebt verbrand. Dit kan je motiveren om nog een stukje langer door te sporten zodat je op de 500 verbrande calorieën zit.

Naast applicaties zijn wearables ook een handig hulpmiddel. Wearables zijn bijvoorbeeld een fitbit die je hartslag meet en waarop je je work-out kan invullen. Daarnaast zijn het ook stappentellers waardoor je weet of je aan je 10.000 stappen (7 kilometer) per dag komt.

Ook bedrijven zien steeds meer het voordeel in fitte en gezonde werknemers en geven hierdoor sneller bedrijfssportabonnementen weg. Daarnaast komt het ook voor dat relaties elkaar ‘gezonde’ relatiegeschenken geven. Een powerbank relatiegeschenk zou hier ook een goede optie voor zijn, aangezien al die apps er natuurlijk voor zorgen dat een telefoon sneller leeg gaat.

Heb jij tips waardoor je zorgt dat je wekelijks genoeg beweging krijgt of stimuleer jij je medewerkers om aan hun gezondheid te werken? Dan horen we graag van je wat je suggesties zijn! Zoek je daarnaast promotie artikelen met betrekking tot bewegen en gezonder leven kijk dan eens op Maxilia.nl.