dental technics llogo

In Nijmegen zit de Gebittenmaker. De naam zegt het al wel een beetje, zij maken kunstgebitten maar repareren ook kunstgebitten. Ben jij dus op zoek naar een kunstgebit Nijmegen ben je bij de Gebittenmaker aan het juiste adres. Wanneer jouw gebitsprothese kapot is gegaan, of er moet iets gerepareerd worden kan je ook terecht bij kunstgebit Nijmegen.

technics

Snelle service

Je wordt bij de Gebittenmaker snel en goed geholpen. Wanneer je voor een reparatie komt kan je doorverwezen worden via je je eigen tandarts maar je kan er ook zelf heen gaan om vervolgens geholpen te worden. Neem dan wel ten alle tijden je zorgpas en identiteitsbewijs mee en dan wordt je zo snel mogelijk geholpen. Bij een reparatie wordt de gebitsprothese vaak al gelijk gerepareerd en hoef je maar eventjes te wachten. Ook wanneer jouw gebitsprothese gemaakt wordt, ben je snel geholpen. Je kan natuurlijk niet zonder tanden door het leven en het is dus belangrijk dat een kunstgebit zo snel mogelijk gemaakt wordt en dat deze op de afgesproken datum ook echt klaar is. Bij de Gebittenmaker hoef je er niet bang voor te zijn dat je een aantal dagen zonder gebit rond loopt. Afspraak is afspraak en dit nemen ze daar erg serieus.

dental technics 1

Vergoeden

Vaak worden kunstgebitten gedeeltelijk of geheel vergoed. Toch is het belangrijk om je zorgpas mee te nemen, en op de hoogte te zijn van welk pakket jij precies hebt en hoe breed je verzekerd bent.