pc2-tandartsen-logo

Het is voor mij een tijdje geleden dat ik de tandarts had bezocht. Sinds ik ben verhuist naar een voor mij nieuwe stad, moet ik alles opnieuw uitzoeken. Omdat ik de laatste tijd steeds meer last had van mijn kiezen heb ik toch maar tandartseen tandartspraktijk gezocht. Van mensen die uit de omgeving komen had ik begrepen dat de PC2 tandartspraktijk een hele goede was. Voordat ik een afspraak ging maken wilde ik natuurlijk meer weten.

Goede reviews

Mijn zoektocht begon online. Toen ik “PC2 tandartspraktijk” opzocht kwam ik al snel terecht op de website. Op de website van de tandartspraktijk vond ik wat informatie die een gedeelte van mijn vragen beantwoordde.

mondhygienistOmdat ik nog met een aantal vragen zat, heb ik gebeld met de tandartsenpraktijk. Tijdens het gesprek werd mij veel informatie gegeven en de mevrouw aan de andere kant van de telefoon raadde mij aan om een afspraak te maken. Ze vond het een slim idee om een afspraak te maken, omdat ik aangaf dat de klachten steeds erger werden. Doordat ik deze tandartsenpraktijk had opgezocht, wist ik dat mensen positief waren. Er stonden namelijk veel positieve reviews op het internet en daarom heb ik besloten om een afspraak te maken.

De eerste afspraak met de tandarts verliep goed en ik ben heel erg goed en vriendelijk geholpen. Gelukkig heb ik een goede tandarts gevonden. Als ik weer last heb van mijn gebit dan kan ik direct een afspraak maken bij deze tandarts. Zo hoef ik mij hier geen zorgen over te maken