Trade Med is al 25 jaar één van de topspelers in het internationale circuit als het gaat om sportverzorgingsmiddelen en (sport)medische artikelen. Maar tegenwoordig kun je er ook terecht voor producten als drugs- en alcoholtesten, ovulatietesten en zwangerschapstesten. En allemaal uiteraard van zeer hoogwaardige kwaliteit en een excellente betrouwbaarheid.

 

medischZelftests
Niet iedereen wil voor een test langs de huisarts of apotheek. Steeds vaker vindt de consument het prettig om thuis anoniem een test af te nemen, zonder dat je hiervoor letterlijk een drempel over moet. Trade Med speelt in op deze behoefte en heeft daarom diverse zelftesten in het assortiment opgenomen. Alcoholtesten, bloed analysetesten (bijvoorbeeld voor cholesterol of glucose), drugstesten, ovulatietesten, menopauzetesten, urine analysetesten en zwangerschapstesten. Het assortiment is zeer uitgebreid en ook hier geldt weer een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Vakkennis
Trade Med biedt een enorm aanbod op gebied van sportmedische artikelen en verzorgingsmiddelen. Voor de inkoop hiervan, werkt het bedrijf nauw samen met apothekers, artsen, inkopers, ziekenhuizen, fysiotherapeuten, EHBO en ambulante diensten en sportverenigingen. Door deze intensieve samenwerking heeft Trade Med een assortiment bekende merkproducten weten samen te stellen.  Daarnaast is er ook een eigen, hoogwaardige productenlijn opgestart. Afnemers kunnen rekenen op correcte en waardevolle informatievoorziening. De medewerkers van Trade Med beschikken, zoals het hoort, over alle benodigde vakkennis. Of het nou gaat om een vraag over massageolie, braces, tape of EHBO-koffers: bij Trade Med hebben ze het antwoord!

Prijs / kwaliteit
Kwaliteit en prijs staan hoog op de prioriteitenlijst van deze organisatie. Hier wordt alleen de beste kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs aangeboden. Trade Med komt dan ook regelmatig met interessante aanbiedingen, afgestemd op de behoeften van de klanten. De eigen productenlijn maakt het mogelijk zeer gunstige prijzen aan te bieden. Door een groot voorraadbeheer levert Trade Med snel; vaak worden bestellingen binnen 48 uur aan de klanten geleverd.

Over Trade Med
Trade Med bestaat ruim 25 jaar en levert wereldwijd medische producten. De webshop is voorzien van diverse keurmerken, de levering geschiedt vaak binnen 48 uur en de klantenservice is per mail en telefoon bereikbaar. Goederen afhalen behoort eveneens tot de mogelijkheid; dat kan in ’s Heerenberg, aan de Duitse grens, voorbij Arnhem. Kijk voor meer informatie op www.trademed.nl.