logo

kv_ill_overbehlaseronthEr waren een aantal plekken op mijn lichaam waar ik nogal last had van overbeharing. Met normaal scheren en epileren ging het niet goed weg. Het zat er namelijk weer binnen no time aan. Ik schaam mij altijd als ik naar het strand ga en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede oplossing.

Laser ontharen

Van een vriend van mij had ik begrepen dat ik moest kijken naar laser ontharing. Die vriend van mij had ongeveer hetzelfde probleem als ik en hij was hiervoor behandeld bij Kliniek Veldhoven. Toen hij vertelde hoe de behandeling verliep was ik helemaal enthousiast.

De behandeling bij Kliniek Veldhoven was snel en direct. Met een laser wordt het haarzakje kapot gemaakt waardoor er geen haar meer kan groeien. Toen ik het resultaat zag was ik verbaasd, omdat het haar ook helemaal niet meer terug kan komen.

kliniek veldhovenOp de website van Kliniek Veldhoven zag ik nog meer voor en na foto’s en daarom heb ik besloten om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak heeft de specialist gekeken naar de plekken waar ik veel haargroei heb. De specialist heeft mij toen verteld wat ik kon laten doen om er vanaf te komen.

De week na de afspraak ben ik voor het eerst behandelt. Gelukkig deed de laser geen pijn, maar je voelde het wel. Vorige week heb ik de laatste behandeling gehad en ik moet zeggen dat ik ontzettend blij ben.

In de loop van de dagen wordt het nog minder en ik ben nu al tevreden!