Als de bladeren van de bomen vallen en de temperatuur daalt merken veel mensen dat ook hun weerstand afneemt en dat ze gevoeliger zijn voor virussen en bacteriën. Daarom kan het handig zijn om wat extra vitamines te slikken. Dat helpt om energie te hebben en je weerstand op peil te houden. Daarbij is gezonde voeding de basis voor een goede gezondheid en zijn vitaminen ook niet meer dan een aanvulling. In dit artikel vertellen we je alles over de supplementen van Vitals. Dit Nederlandse bedrijf maakt al sinds 1988 hoogwaardige en specialistische voedingssupplementen waarbij kwaliteit voorop staat. Ben jij op zoek naar goed supplementen lees dan snel verder.

Goed opneembare supplementen

Als je kiest voor Vitals dan kies je voor supplementen die goed opneembaar zijn in je systeem. Opneembaarheid van de producten is een speerpunt voor de organisatie. Er zijn veel supplementen op de markt en de kwaliteit van de ingrediënten verschilt behoorlijk. Het succes van een supplement valt of staat met de opneembaarheid van de werkzame stof. Sommige stoffen worden makkelijk in ons lichaam opgenomen, andere juist weer niet. Dit merk heeft er een studie van gemaakt om alle supplementen zo te ontwikkelen dat ze perfect door het lichaam worden opgenomen. 

Voel je fit en gezond met Vitals

Daarnaast is de doelstelling van Vitals om elke dag bij te dragen aan een gezond en fit gevoel. Daarvoor ontwikkelen ze aanvullingen op je voeding die boordevol bouwstoffen en mineralen zitten die je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Daarbij zijn ze een welkome aanvulling op een gezonde levensstijl en helpen ze jou waar je zelf bepaalde bouwstoffen niet voldoende binnenkrijgt. Je kunt kiezen uit allerlei varianten en multi-supplementen die uit wetenschappelijk onderzoek voort zijn gekomen en met de grootste zorg worden ontwikkeld.

Hoogwaardige aanvulling op je maaltijd

Met Vitals haal je een hoogwaardige aanvulling in huis als je behoefte hebt aan wat extra bouwstenen. Het merk is voortdurend bezig met het verbeteren van de producten en kiest haar leveranciers met zorg uit. Alleen de beste producten komen door de kwaliteitscontrole. Een team van professionals en artsen is continue bezig om de juiste samenstelling te garanderen en de beste supplementen onder de mensen te brengen. Daarbij is er ook aandacht voor het milieu en duurzame productie. Inmiddels zijn de producten verpakt in karton dat CO2 neutraal geproduceerd wordt en door te kiezen voor dit merk kies je meteen voor oer-Hollandse kwaliteit.

De juiste dosering met Vitals

Tot slot besteedt Vitals aandacht aan de juiste doseringen van de producten die ze aanbieden. Zo worden alle producten ook uitgebreid getest op de juiste dosering ervan. De beste resultaten tellen en dat zorgt ervoor dat je zeker weet dat je precies genoeg van een bouwstof binnenkrijgt. Hou je daarom ook altijd aan de dosering op de verpakking. Dan weet je zeker dat je goed zit. Wat daarbij een hele mooie bijkomstigheid is, is dat de producten van het merk heel goed betaalbaar zijn. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed volgens ervaringsdeskundigen. Een goede prijs-kwaliteit verhouding vind je overigens ook bij de Vitakruid supplementen.