letsel en schade

Wanneer je letsel en schade hebt door de schuld van een ander persoon, dan is het raadzaam om hierbij juridische hulp in te schakelen. Dit heb ik op aanraden van mijn vriend gedaan en ik ben achteraf erg blij dat ik naar hem heb geluisterd. 

Je hoort het best vaak dat er een verkeersongeval is gebeurd. Echter besef je pas echt hoeveel impact zoiets heeft als je zelf een slachtoffer bent van een verkeersongeval. Helaas ben ik door een automobilist over het hoofd gezien toen ik op mijn fiets de rotonde wilde oversteken. Gelukkig was de automobilist zo netjes om eerlijk toe te geven dat hij mij niet had gezien.

letsel en schade

Alles is goed afgelopen

Maar ik was de persoon die opgescheept zat met een flinke letsel en schade, niet alleen aan mijn fiets maar ook psychisch. Pas als de eerste schrik weg is, dan komt pas het echte besef. Eerst wilde ik het er bij laten en alleen de schade van mijn fiets vergoed krijgen. Tot ik niet meer durfde deel te nemen aan het verkeer vanwege een grote angst.

Ik had een aantal hechtingen boven mijn oog omdat ik erg hard was gevallen op mijn hoofd. Ook mijn heup was bont en blauw en daardoor zeer gevoelig. De advocaat waar ik een gesprek mee heb gehad, wist mij te vertellen wat mijn rechten zijn en wat ik het beste kon doen. Nu de procedure is afgerond en ik zeer tevreden ben met de vergoeding die ik voor al het leed heb gekregen. Mag ik wel zeggen dat dit een aardige pleister op de wond is. 

letsel en schade