Scootmobiel-vitaal-logoEen scootmobiel kopen? Als u opzoek bent naar een scootmobiel dan kunt u deze het beste bij Scootmobiel Vitaal aanschaffen. Deze tip geef ik u mee omdat ze hier een ontzettend goede service hebben en ze ervoor zorgen dat de klant nooit ontevreden zou zijn. Mijn oma heeft hier namelijk haar scootmobiel gehaald maar daar had ze wat problemen mee. Gelukkig konden we zonder problemen weer terecht bij Scootmobiel Vitaal.

De accu

anwbEen scootmobiel kopen was al een lastige opgave maar daar hebben de adviseurs haar heel goed bij geholpen. Een van de eisen hiervan was dat de accu lang mee zou gaan zodat ze de hele dag plezier zou kunnen hebben van haar scootmobiel. De adviseur heeft haar toen een scootmobiel geadviseerd waar ze veel plezier van zou hebben door de lange accu duur.

Helaas viel de scootmobiel tegen en deze heeft mijn oma in de eerste week laten staan. Ze is hier zo erg van geschrokken en we waren daarom in het begin best wel boos. Bij Scootmobiel Vitaal werd er naar de scootmobiel gekeken en het bleek dat er een accu in zat die niet goed functioneerde. Deze accu was door de leverancier niet goed geleverd en dit heeft Scootmobiel Vitaal heel erg netjes opgelost.

Ondanks het probleem met de accu zijn we heel erg blij met het bedrijf en hoe ze het hebben opgelost. Mijn oma heeft nu heel veel plezier van haar scootmobiel en ze kan er de hele dag mee rijden!