verhuislift

verhuisdozen Omdat mijn ouders gaan verhuizen naar een verpleeghuis ben ik opzoek gegaan naar Seniorenhulp. Zelf kan ik niet in mijn eentje de hele verhuizing doen en daarom ben ik opzoek gegaan naar Seniorenhulp met de verhuizing.

Gevonden

Via het internet ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf dat de verhuizing kan doen voor mijn ouders. Ik vond het belangrijk dat het bedrijf dit speciaal voor ouderen doet, omdat het verhuizen naar een verpleeghuis anders is en er andere dingen bij komen kijken. Door te zoeken kwam ik terecht op de website Seniorenhulp.nl en dit bedrijf bood alles wat mijn ouders nodig zouden hebben voor de verhuizing.seniorenhulp-logo

Mijn ouders wonen nu in een huurhuis dat ook nog eens netjes moest worden opgeleverd. Gelukkig bood Seniorenhulp ook aan om het huidige huis netjes op te leveren zodat ze er makkelijk weg zouden kunnen gaan. Verder bieden ze ook andere diensten aan zoals de administratie wijzigen zoals het doorgeven van het adres enzovoort.

Met mijn ouders heb ik overlegd en zij vonden het fijn als een bedrijf dit allemaal voor hen kon regelen. Zij vonden het namelijk niet een hele makkelijke keus om naar een verpleeghuis te verhuizen, omdat zij altijd heel erg zelfstandig zijn geweest.

De verhuizing zelf ging helemaal goed en het bedrijf heeft mijn ouders super goed geholpen met de overgang naar het verpleeghuis. Er werd continu duidelijk gecommuniceerd en dat vonden mijn ouders ontzettend fijn. Het heeft ervoor gezorgd dat de overgang naar het verpleeghuis makkelijker ging!