Ultherapy Behandeling

Heb je last van vermoeide en donkere kringen onder je ogen? Dan is een traangoot filler misschien wel de oplossing voor jou. In deze blog gaan we dieper in op wat traangoot filler is, hoe het werkt en wat je kunt verwachten van een behandeling. Lees snel verder voor alles wat je moet weten over deze populaire behandeling.

Wat is het?

Om te beginnen is het belangrijk om te weten wat een traangoot filler precies is. Het is een behandeling waarbij er hyaluronzuur onder de huid in de traangoot wordt ingespoten. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam en zorgt voor hydratatie en volumeverlies. Door de traangoot op te vullen met hyaluronzuur, verdwijnen de donkere kringen en ontstaat er een frissere en jongere uitstraling.

Consult

Voordat je een traangoot filler behandeling ondergaat, zal er eerst een consult plaatsvinden. Tijdens dit consult zal de behandelaar kijken of de behandeling geschikt is voor jou en zal hij of zij de behandeling met je bespreken. Het is belangrijk om tijdens dit consult al je vragen te stellen en aan te geven wat je verwacht van de behandeling. Op die manier kan de behandelaar een plan opstellen dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.

De behandeling

Een traangoot filler behandeling duurt ongeveer 15 tot 30 minuten en er wordt gebruik gemaakt van een heel dunne naald. Het kan zijn dat er voorafgaand aan de behandeling verdovingscrème wordt aangebracht om de pijn te verminderen. Na de behandeling kan de huid rondom de ogen gezwollen zijn en kan er roodheid optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen.

Resultaten

Het eindresultaat van de behandeling is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de hyaluronzuur en de ervaring en kunde van de behandelaar. Over het algemeen houdt het resultaat van een traangoot filler behandeling enkele maanden aan. Hierna kan er altijd een touch-up behandeling plaatsvinden om het resultaat te behouden.

Al met al is een traangoot filler behandeling een eenvoudige en veilige manier om van vermoeide en donkere kringen onder de ogen af te komen. Met deze behandeling zie je er binnen no-time weer fris en jong uit. Zorg wel altijd dat je de behandeling laat uitvoeren door een ervaren en gekwalificeerd behandelaar met goede producten, zodat je het beste resultaat behaalt. En vergeet niet om je goed voor te bereiden en tijdens het consult al je vragen te stellen. Succes!

Bron: https://yourface.nl/

Oog