Voor heel wat mensen geldt dat ze in de praktijk geconfronteerd worden met zogenaamde amandelstenen. De aanwezigheid van deze “stenen” kan ervoor zorgen dat mensen er flink onzeker door worden. Niet alleen is het namelijk zo dat ze keelpijn kunnen veroorzaken, daarnaast dien je er ook rekening mee te houden dat ze kunnen zorgen voor een slecht ruikende adem. Amandelstenen verwijderen kan in de praktijk op tal van verschillende manieren gebeuren. Het is echter van belang om er rekening mee te houden dat niet elke optie even interessant is. Dit omdat soms de amandelen geprikt dienen te worden dat is behoorlijk pijnlijk. In ieder geval, wil jij ook graag ontdekken hoe je van je amandelstenen af kan komen? Lees dan vooral snel verder! 

Tonsilfresh Cupping Glass, de interessantste optie?

De eerste mogelijkheid waarover je beschikt met betrekking tot amandelstenen verwijderen heeft te maken met het gebruik van het zogenaamde Tonsilfresh Cupping Glass. Wanneer je ervoor kiest om deze manier van verwijderen te gaan hanteren dien je er rekening mee te houden dat de amandelen als het ware worden uitgezogen. Volgens heel wat experten evenals ook volgens menig aantal mensen die al hun amandelen op deze manier hebben laten behandelen is dit de meest optimale methode. Dit niet in het minst omdat er op deze manier niet worden geprikt in de amandelen. Bij heel wat alternatieven is dat wel het geval. Dit kan in de praktijk echter behoorlijk pijnlijk zijn. Bovendien zou dit ook zomaar schadelijk kunnen zijn. Dit alles zorgt ervoor dat veel mensen met recht en rede het gebruik van het zogenaamde Tonsilfresh Cupping Glass prefereren. 

Neusdruppels tegen amandelstenen? Absoluut!

Voor veel mensen is het misschien een beetje lastig te begrijpen, maar in de praktijk is het zo dat bepaalde neusdruppels worden bestempeld als één van de meest optimale middeltjes tegen amandelstenen. Door gebruik te maken van neusdruppels met active oxygen wordt er immers voor gezorgd dat de toevoer van bacteriën uit de sinussen evenals de tong naar de amandelcrypten een halt kan worden toegeroepen. Dit zorgt ervoor dat het risico op de vorming van de bekende, stinkende brokjes een behoorlijk stuk kleiner kan worden gemaakt. Dit is mogelijks één van de meest toegankelijke manieren om de vorming van nieuwe amandelstenen een halt toe te roepen. 

Andere middelen die kunnen helpen voor amandelstenen verwijderen

Door de jaren heen zijn er op de markt menig aantal verschillende middelen verschenen die amandelstenen verwijderen kunnen realiseren. Dit bovendien ook nog eens op een veilige, comfortabele en bovendien ook efficiënte manier. Hierboven hebben we al twee interessante opties aangehaald. Er is echter meer. Je zou er in de praktijk dan ook voor kunnen kiezen om: 

  • Gebruik te maken van de TonsilFresh Led Kit;
  • Te spoelen en te poetsen met actief zuurstof; 
  • De tong schoon te maken met OraPack en Powerdrops;

Door een goede mondhygiëne aan te houden kan er in de praktijk voor worden gezorgd dat de vorming van nieuwe amandelstenen aanzienlijk kan worden beperkt. Amandelstenen verwijderen is in ieder geval op tal van verschillende manieren mogelijk, maar dit probleem voorkomen is uiteraard nog beter.