Wil jij dat jouw geliefden op een bijzondere manier afscheid van jou kunnen nemen? Op een manier die bij jou past en waarmee jij kunt laten zien hoeveel zij voor jou hebben betekent. Hoewel veel mensen hier liever nog niet over nadenken, is het toch verstandig om jouw afscheid alvast te regelen. Zo ontzorg je jouw geliefde en kun je een afscheid regelen dat past bij jouw persoonlijkheid en waarvan je weet dat jouw familieleden en vrienden op een mooie manier jouw leven kunnen vieren. Want ondanks het rouwen, is het erg belangrijk om stil te staan bij het leven. Bij een bijzonder afscheid vier je het leven en kunnen geliefden samen stilstaan bij mooie herinneringen.

Wat is een bijzonder afscheid?

Een bijzonder afscheid is voor iedereen verschillend en bij uitvaart Hengelo begeleiden we jou in het maken van keuzes die een afscheid bijzonder maken voor jou. Dit kan op tal van manieren en samen met jou zorgt uitvaart Hengelo ervoor dat deze worden omgezet in concrete plannen. Indien je het erg moeilijk vindt om iets te verzinnen, is dit ook iets waarbij onze medewerkers jou van dienst kunnen zijn. Wellicht weet je niet waar je precies naar op zoek bent, maar wel wat je absoluut niet wil. Bijvoorbeeld geen plakje cake en kopje koffie of geen grote receptie waarbij familieleden zich niet op hun gemak voelen. Samen bekijken we de mogelijkheden binnen jouw budget, zodat we ook voor jou een bijzonder afscheid kunnen regelen.

Een bijzonder afscheid is altijd uniek. Denk aan een boswandeling in intieme kring, een speciale vrolijk gedecoreerde rouwkist of een herinneringskaart die naar wens kan worden opgemaakt. Alle zaken die bij een uitvaart komen kijken, dragen bij aan dit bijzondere afscheid. Dat tevens niet alleen mogelijk is voor mensen. Ook dieren vrienden kunnen bij Uitvaart Hengelo op een bijzondere manier worden herdacht.

Over Uitvaart Hengelo

Uitvaart Hengelo is gevestigd in Borne en helpt mensen diverse omliggende regio’s bij het vaststellen en uitvoeren van hun wensen. Het team van Uitvaart Hengelo bestaat uit Daniëlle en Maaike en samen helpen zij, vanuit hun persoonlijke ervaringen, anderen bij het regelen van een bijzonder afscheid. Naast de praktische kant, bieden zij een luisterend oor en begeleiden zij geliefden tevens bij het rouwproces. Ieder bijzonder afscheid is anders en op de website van Uitvaart Hengelo, lees je bijzondere verhalen en reacties van klanten.

Dat Uitvaart Hengelo meer doet dan enkel het organiseren van een afscheid, is te zien aan de maandelijkse boswandeling. Het maakt niet uit hoe lang geleden het is dat jij een dierbare bent verloren, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze wandeling. Een wandeling waarin geliefden worden herdacht en er met lotgenoten kan worden stilgestaan bij dit gemist. Een prachtig initiatief waarbij je samen met anderen het leven kunt vieren van die personen die jij het meeste lied hebt en teven het hardste mist.

Ben jij op zoek naar een speciale uitvaart voor jezelf of een naaste, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Uitvaart Hengelo. In een gratis gesprek worden alle relevante zaken besproken en krijg jij antwoord op al jouw vragen.